Το Καλάθι μου

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συσκευή Αποτρίχωσης IPL για όλο το σώμα ANLAN

Κωδικός προϊόντος : 10006
Εκπτωση
Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ,ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

 

Χαρακτηριστικά :

 

 1. Mεγάλος χρόνος ζωής της λυχνίας, για μεγάλη διάρκεια χρήσης της συσκευής

(Αναβοσβήνει περίπου 500000 φορές κατά τη διάρκεια ζωής της)

 

 1. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας για διάφορες περιοχές του δέρματος. Η συσκευή διαθέτει πέντε ρυθμιζόμενα επίπεδα ενέργειας ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των τριχών, παρέχοντας έτσι απαλή περιποίηση και ανώδυνη αποτρίχωση εύκολα, χωρίς να βλάπτει το δέρμα.

 

 1. Μέγεθος σημείου εφαρμογής 4 τετραγωνικών εκατοστών, κατάλληλο και για καμπύλες επιφάνειες. Υψηλή απόδοση και γρήγορη ταχύτητα για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 1. H τεχνολογία IPL (επίσης γνωστή ως τεχνολογία έντονου παλμικού φωτός),χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα φωτός με πολλαπλά μήκη κύματος, το οποίο διαπερνάει τους δερματικούς πόρους, στοχεύοντας τους θύλακες των τριχών, επιτυγχάνοντας έτσι με τις ενδεδειγμένες επαναλήψεις, ανώδυνη ασφαλή και μόνιμη αποτρίχωση.

 

 

 1. Δεν επιδρά στη φυσιολογική έκκριση ιδρώτα και σμήγματος.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε την IPL συσκευή αποτρίχωσης ANLAN :

 

 

 1. Βρέξτε το δέρμα σας με νερό και αφρό καθαρισμού και ξυρίστε όλες τις τρίχες με ένα ξυράφι. Χρησιμοποιήστε κρέμα αποτρίχωσης για ευαίσθητες περιοχές

 

 1. Συνδέστε τον προσαρμογέα, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο πλάι του μηχανήματος. O ανεμιστήρας ψύξης τότε θα κάνει κάποιο θόρυβο, αυτό είναι φυσιολογικό

 

 1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης. Διαφορετικά επίπεδα έντασης έχουν διαφορετική αίσθηση καψίματος. Δοκιμάστε  αρχικά το πρώτο επίπεδο και επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο που μπορείτε να αντέξετε.

 

 1. Η προεπιλεγμένη λειτουργία είναι η χειροκίνητη λειτουργία. Πατώντας το μεγάλο κουμπί θα δημιουργηθεί μία λάμψη. Βεβαιωθείτε ότι το παράθυρο εκπομπής φωτός είναι κοντά και κάθετο στο δέρμα.

 

 1. Εφαρμόστε κατά τη διάρκεια, μιας συνεδρίας αποτρίχωσης, μόνο μία ή δύο φορές για το ίδιο μέρος του σώματος. Μην χρησιμοποιείται τη συσκευή για περισσότερες συνεδρίες από ότι προτείνεται και πάντα μόνο μια φορά την ημέρα για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος και το έγκαυμα.

 

 1. Πατήστε παρατεταμένα το μεγάλο κουμπί για να μεταβείτε σε λειτουργία αυτόματης εκπομπής φωτός. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί, απλώς πλησιάστε τη συσκευή στο δέρμα, και αυτή θα εκπέμπει αυτόματα φως όταν το ανιχνεύσει.

 

 1. Αφού τελειώσετε τη διαδικασία σε όλες τις περιοχές που σας ενδιαφέρει να αποτριχώσετε, εφαρμόστε τζελ αλόης βέρα ή άλλο ενυδατικό προϊόν για να αποκαταστήσετε και να διατηρήσετε την υγρασία του δέρματος σας.

Συμβουλές για τη συχνότητα χρήσης της αποτρίχωσης IPL ANLAN :

 

①Εβδομάδα 1η -2η , τρεις φορές την εβδομάδα

②Εβδομάδες 3η -4η, δύο φορές την εβδομάδα

③Εβδομάδα 5η-8η μία φορά την εβδομάδα

Παρατήρηση:

① Συνήθως αναμένεται η αναστολή της τριχοφυΐας μετά από συνεχείς επαναλαμβανόμενες συνεδρίες  για οχτώ εβδομάδες στους περισσότερους χρήστες, παρόλο που είναι κατανοητό ότι ο κάθε χρήστης  έχει διαφορετικό ρυθμό  στην ανάπτυξη ή στην καταστολή του τριχωτού της κάθε περιοχής..

② Εάν η τριχοφυΐα σας δεν έχει ανασταλεί μέσα στο παραπάνω χρονικό πλαίσιο των 8 εβδομάδων, συνεχίστε να τη χρησιμοποιείτε μια φορά την εβδομάδα μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Tεχνικές Προδιαγραφές Προϊόντος:

Μήκος κύματος: 530-1150 nm

Επίπεδο ενέργειας: 1,3-5,3 J / cm # 2

Προαιρετικό επίπεδα ενέργειας: 5

Περιοχή επεξεργασίας: 4 cm # 2

Τροφοδοσία: 24V / 2A

Ταχύτητα: 1,4-3 δευτερόλεπτα / παλμό

Μέγιστος παλμός φωτός: 500000

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.