Το Καλάθι μου

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Blackhead Remover+Face Steamer

Κωδικός προϊόντος : 10005
Εκπτωση
Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή

H συσκευή, από την εταιρία Anlan, διαθέτει 3 εναλλάξιμες κεφαλές με 3 διαφορετικές λειτουργίες. Με δυνατή λειτουργία αναρρόφησης, καθαρίζει και αφαιρεί μαύρα στίγματα, ρύπους και σμήγμα, εύκολα και αποτελεσματικά.

 

Χαρακτηριστικά :

 

 

Διαθέτει  τρία  διαφορετικά στόμια αναρρόφησης :

 

 • Κυκλικό στόμιο μεγάλου μεγέθους: Για ισχυρή αναρρόφηση, αφαιρέστε τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα, τα υπολείμματα καλλυντικών κ.λπ. Χρησιμοποιείται κυρίως στην περιοχή της ζώνης Τ ή σε άλλες περιοχές του προσώπου, εκτός από τα μάτια.
 • Στόμιο μικρής οπής: Η αναρρόφηση είναι λιγότερο έντονη, πιο κατάλληλη για ευαίσθητο, λεπτό δέρμα, με λιγότερα μαύρα στίγματα.
 • Oval στόμιο: Για να μειώσετε τις ρυτίδες και να λειάνετε τις λεπτές γραμμές στη γωνία των ματιών σας και να βελτιώσετε τη ζωτικότητα του δέρματος.

 

Χρονική λειτουργία :

 

3 ρυθμίσεις χρόνου, που μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα σας από βλάβες.

 • Χρόνος 5 λεπτών: για ευαίσθητο δέρμα.
 • Χρόνος 10 λεπτών: όταν τα μαύρα στίγματα δεν είναι εμφανή.
 • Χρόνος 20 λεπτών: επίμονα μαύρα στίγματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή :

 

 1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε ατμό προσώπου ή εναλλακτικά τοποθετήστε για 10-15 λεπτά, σύμφωνα με τις ένθετες οδηγίες, μια ζεστή πετσέτα , πριν τη χρήση για να ανοίξετε τους πόρους.
 2. Τοποθετήστε τα ανταλλακτικά φίλτρα στην υποδοχή, στο επάνω μέρος του άκρου αναρρόφησης της συσκευής, επιλέξτε το κατάλληλο στόμιο και τοποθετήστε το, στη συσκευή.
 3. Πατήστε στιγμιαία το κεντρικό κουμπί ελέγχου για να ξεκινήσει η λειτουργία.

Η προεπιλογή έντασης είναι το επίπεδο Soft.

 1. Πατήστε στιγμιαία το κεντρικό κουμπί ελέγχου εναλλάξ, για να επιλέξετε το επίπεδο έντασης. Δοκιμάστε την ένταση της αναρρόφησης στο χέρι σας πριν τη χρήση.
 2. Κρατήστε την συσκευή κοντά στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα, και μετακινήστε αργά.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η κίνηση στο δέρμα σας θα πρέπει να είναι συνεχόμενη και γραμμική. Μην επιμένετε σε ένα σημείο,  για να αποφύγετε τον τραυματισμό και μην το πιέζετε με δύναμη ή μην το τραβάτε κάθετα.

 1. Μετά τον καθαρισμό, πατήστε το κεντρικό κουμπί ελέγχου παρατεταμένα για να τερματίσετε τη λειτουργία του.
 2. Αφαιρέστε το στόμιο και καθαρίστε τη βρωμιά στο στόμιο και το άκρο της συσκευής, με μια μπατονέτα, καθαρίζοντας το σχολαστικά. Στη συνέχεια στεγνώστε τo,με μια πετσέτα ή φυσικά.
 3. Μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης δέρματος όπως μάσκα προσώπου, κρέμα κ.λπ.

 

 

Επισημάνσεις:

 1. Λόγω της μεταφοράς, η μπαταρία μπορεί να είναι εκτός ρεύματος. Εάν δεν λειτουργεί μετά την εκκίνηση, συνιστάται η χρήση του προϊόντος μετά από πλήρη φόρτιση.
 2. Για να εξασφαλίσετε καλύτερο καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το στόμιο αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων και προτείνεται η χρήση ατμού προσώπου, πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για να ανοίξετε τους πόρους. Οι κλειστοί πόροι θα μειώσουν την αποτελεσματικότητα.
 3. Πριν από την πρώτη χρήση, συνιστάται να δοκιμάσετε την αναρρόφηση στο εσωτερικό του χεριού σας, πριν την εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.
 4. Για να αποφύγετε τον τραυματισμό του δέρματος, μην αφήνετε τον αισθητήρα να παραμείνει σε ένα σημείο για πολύ ώρα και μην πιέζετε ή τραβάτε κάθετα. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει έξαψη του προσώπου, η οποία θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες μέρες.
 5. Μην εφαρμόζετε σε πληγές ή ουλές του δέρματος.
 6. Κρατήστε τη συσκευή μακριά από νερό ή άλλο υγρό.
 7. Μην χρησιμοποιείτε χημικό καθαριστικό για να αποφύγετε τη διάβρωση της συσκευής.
 8. Συνιστάται ο καθαρισμός του προσώπου να γίνεται το πολύ, μία φορά την εβδομάδα για το ξηρό δέρμα, δύο φορές για το λιπαρό και κάθε φορά πρέπει να γίνεται εντός των χρονικών ρυθμίσεων της συσκευής. Εάν η διαδικασία επαναλαμβάνεται πολύ συχνά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δερματικές αλλεργίες.
 9. Καθαρίζετε τους ανιχνευτές κάθε φορά μετά τη χρήση για να

 το μπλοκάρισμα του φίλτρου. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αλκοόλη για τον καθαρισμό, η συγκέντρωση πρέπει να είναι μικρότερη από 70%.

10. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε παιδιά .

Tεχνικές Προδιαγραφές Προϊόντος:

 

Υλικό: ABS & PC

Χωρητικότητα μπαταρίας: 300mAh

Ονομαστική ισχύς: 2,5 W

Τάση εισόδου: 5V / 1A

Διάσταση συσκευασίας: 190 * 136 * 58 mm

Βάρος: 129g

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Προϊόν