Το Καλάθι μου

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι μοντέρνες δερματολογικές σειρές προϊόντων της MINCERPHARMA έχουν αναπτυχθεί, στα   εργαστήρια της στην Ελβετία και κάθε μια της, είναι αποτέλεσμα γνώσης και έρευνας, βάσει των  οποίων τελικά ενσωματώνονται στις φόρμουλες των προϊόντων της,   οι πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης της κοσμετολογίας.

Οι εξειδικευμένοι της  επιστήμονες, κατέληξαν στη δημιουργία πρωτοποριακών καλλυντικών προϊόντων που εγγυούνται αποδεδειγμένα αποτελεσματικότητα με φυσικό και μη ερεθιστικό για την επιδερμίδα τρόπο δράσης, τα  οποία στοχεύουν κυρίως σε απαιτητικούς καταναλωτές και στους ιδιαίτερα απαιτητικούς χώρους των ινστιτούτων αισθητικής και των φαρμακείων.

 

Αποτέλεσμα : Δέκα διαφορετικές, υψηλής αποτελεσματικότητας δερματολογικές σειρές, οι αποίες ικανοποιούν με απόλυτη εξειδίκευση  τις  ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος σε κάθε ηλικία. Τα προϊόντα σε όλες τις σειρές, είναι δερματολογικά ή/και οφθαλμολογικά ελεγμένα και συμμορφώνονται  με τα όσα ορίζονται από την Ευρωπαική νομοθεσία και από τους αρμόδιους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς για τα Καλλυντικά Προιόντα. Έχουν παρασκευαστεί με σκοπό, να προσφέρουν στη γυναίκα το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον πιο φυσικό τρόπο  και περιέχουν   ασφαλή, σύγχρονα και κυρίως φυσικά και φυτικά συστατικά, τα οποία  συνδιάζονται ευρυματικά, δημιουργώντας τις εξειδικευμένες υψηλών προδιαγραφών σειρές.

 

Ανακαλύψτε και εσείς τη δερματολογική σειρά που ανταποκρίνεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και αποκαλύψτε τον καλύτερο εαυτό σας, με τη την νέα του ανανεωμένη, νεανική, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα…